Volite li kreativne darove? 3 jedinstvene ideje za darivanje najdražih prije blagdana

Pitanje koje nas najviše zaokuplja pred blagdane, što pokloniti dragim ljudima u životu, a da je kreativno i odudara od klasičnog generičkog šablona?

Pokušavajući pronaći taj idealan poklon, danima skrolamo po društvenim mrežama, web stranicama, čitamo blogove, gužvamo se po buticima i dućanima. U tom kaosu teško je izabrati "ono nešto" što će se naći izravno put do srca naših najmilijih. Bilo da se radi o daru za partnera, člana obitelji, prijatelja, sve su popularniji personalizirani darovi. 

Što su personalizirani darovi?

 

Sada se zapitajte kada ste zadnji put dobili dar koji vas je razveselio emotivna reakcija? Kada si zadnji put pomislio" Ovo je vrlo kreativno i korisno!" ili "Moji najdraži stvarno su uložili puno truda u osmišljavanje i izradu ovoga!? Vjerojatno ima onih koji nikada nisu...

Velik je broj poklona koji ostavljaju “mlak” dojam, na kraju ga bacite u neki mračni kut smočnice ili poklonite svekrvi s kojom se ionako ne slažete.

Personalizirani poklon "doziva" vaše ime, stvara osjećaj sreće jer je skrojen upravo po vašim mjerama. Kao takav, on simbolizira dio nas koji darujemo voljenoj osobi, jača naš odnos, stvara lijepa sjećanja i sentimentalne trenutke koji traju zauvijek.

Zašto biste trebali izbjegavati generičke i "mlake" darove?

 

Uvijek smo u žurbi, uvijek smo u gužvi s vremenom, ali ipak se trebamo potruditi i zadržati što više ljudskog faktora, pa i kada je darivanje u pitanju. Danas su najvrjedniji darovi oni koji pokazuju da ste uložili vrijeme i trud. 

Važno je pokazati kako cijenite one koje dajete, njihovu prisutnost u vašem životu i njihovu ljubav. 

Poklon poruka treba glasiti: "Stalo mi je do tebe, razmišljam o tvojim željama i želim te usrećiti."

Generički dar jednostavno ne može izazvati isti osjećaj, ne pokazuje istu razinu truda i nema osobni pečat koji kaže "Ti si mi poseban!"

 

Kako biste se svakako istaknuli od ostalih, u nastavku vam donosimo primjere i ideje personaliziranih poklona koji jamče da ćete ostati zapamćeni

 

  1. Inspirativni citat

Motivirajte svoje prijatelje lijepim citatom koji mogu uokviriti i objesiti na zid. Predlažemo da citat bude ispisan neobičnim fontom sa zlatnim okvirom, možete odabrati bilo koju kreativnu varijantu. 

 

1. personalizirani poklon. Uokviren citat

2. Ručno rađeni slatkiši

Blagdani su uvijek vrijeme ne samo za ozbiljne, već i za šaljive dobro osmišljene darove. Ručno rađeni slatkiši mogu biti vrlo zanimljivi. Iz nekog razloga uvijek izgledaju ukusnije od drugih. Također, možete ih jednostavnije ukrasiti ili napraviti lijepe pakete s imenom za njih.

2. personalizirani kolačići

3.  Personalizirane kućne haljine

Kada poklanjate darove za posebne prigode, želite da vaša voljena osoba odmah pomisli na vas kada vidi vaš dar. Kreativna i jednostavna ideja je personalizacija kućnih haljina. 

Od romantičnih i nježnih događaja poput godišnjice braka, veselih poput Božića i Nove godine do ludih i nezaboravnih poput djevojačke večeri, pelerine se izrađuju prema Vašim izvornim željama uz personalizaciju koja je u skladu s individualnošću Vaše najdraže osobe. 

Ne izlaze iz mode, od prirodni materijali su u kojima koža diše što pomaže u njezinoj njezi i općem zdravlju, dok su uporan tako da nećete bacati novac svake godine na isti proizvod. Izrađuju se po mjeri sa strojnim priključkom zbog čega vez neće izblijediti niti se oštetiti nakon mnogih pranja.

 Razgovarali smo s M.Đ, vlasnicom firme “Mona”, koja je oduševljena njenim poklonom. “Apsolutno mi se svidio ljubičasti ogrtač u stilu sakoa. Vrlo originalan i udoban model. Materijal je visoke kvalitete i vrlo lagan, osjećam se vrlo luksuzno. Definitivno bih preporučio!”

3. personalizirani kućni ogrtač

 

Super, ali koji poklon izabrati?

 

Što se tiče kreativnosti, za koji god poklon da se odlučite, nećete pogriješiti. 

Autorica ovog članka dragim osobama preporuča personalizirani kućni ogrtač jer pouzdano znamo da su svi koji su dobili poklon bili oduševljeni.

Možete personalizirati i dati svoj osobni pečat njihovu web stranicu

 

 

 

 

Bilješka:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu tečaja "Moja karijera od nule do heroja (02Hero)", čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju stvarne proizvode ili usluge, već su isključivo zamišljeni projekt polaznika za potrebe tečaja.

hr