beli-prozorni-vektorski-za-levu-stranu

Izrada sajtova koji donose rezultate

Predstavljamo Turmalin, mladi startup iz Novog Sada, čiji prvi počeci su se odigrali upravo u prostoru iDEAlab-a.

Nekadašnji studenti Univerziteta u Novom Sadu, sada već multitalentovani mladi profesionalci, okupljeni su u Turmalinu sa ciljem da svoje klijente podstaknu na kreativnost, odmerene odluke i napredak na svom poslovnom putu. Oblast njihove delatnosti pre svega čine veb dizajn, korisničko iskustvo, marketing i strategija.

Iako tim sa malim brojem članova, ovaj startup je u konstantnom razvoju već više od godinu dana. Uz mnogo posvećenog vremena i rada, eksperimenata i testiranja, usavršili su se da omoguće pružanje usluga koje se usko zasnivaju na potrebama i zamislima njihovih klijenata. Kako sami kažu, u tome ih je podstakao iDEAlab.

“Za jedan startup je svaki vid pomoći i podrške dobrodošao, pogotovo u ranim fazama razvoja, jer se svi mi suočavamo sa određenim problemima i izazovima. Zato je postojanje prostora kao što je iDEAlab od ogromnog značaja za podsticaj mladih u otpočinjanju biznisa. Mi sami im dugujemo veliku zahvalnost i drago nam je da održavamo saradnju”, kaže Saša Dvizac, osnivač Turmalina.

„Kao neko ko je prošao put kojim većina tek treba da prođe, konstantno nudimo finansijsku pomoć i pružanje IT usluga na rate preduzetnicima, prevashodno početnicima i neprofitnim organizacijama. Svako može da se prijavi na našem sajtu i da prođe kroz upitnik kojim će dobiti veću svest o sopstvenom biznisu i šta je potrebno da bi se unapredio. Na osnovu pomenutog upitnika, Turmalin tim daje predloge za izradu ili poboljšanje sajta i drugih marketinških napora preduzetnika“, dodaje Dvizac.

Više o njihovoj viziji i načinu rada možete pročitati ispod.

Da nađete nove i oduševite stare klijente...

Godina kumulativnog iskustva
0 +
Završenih projekata
0 +
Srećnih korisničkih iskustava
0 +

Strategija

Kada se traži uspeh Vašeg sajta, kao i u biznisu, sve je u planiranju, strategiji i trudu. Mi razumemo probleme i načine poslovanja na internetu i u Srbiji.

Zato svaki projekat započinjemo tako što napravimo jedinstvenu strategiju sa detaljnim planom kako je ostvariti, kako bi Vašem sajtu ostvarili uspeh.

Korisničko iskustvo

Većina sajtova danas su napravljeni za naručioca tj biznis koji ga traži, bez da se razmišlja o krajnjem korisniku koji treba da kupi ili koristi taj proizvod ili uslugu. 

To najčešće ne donosi značajan rezultat ili  barem ne zadovoljavajući, jer iskustvo korišćenja tog sajta nije orijentisano ka korisniku.

UX tj dizajn orijentisan ka korisničkom iskustvu, ne koristi pretpostavke i tuđa mišljenja, već se koristi istraživanjem Vaših klijenata, kako bi oni bili zadovoljni kada koriste Vaš sajt.

VEB dizajn

Vama treba više nego samo veb-sajt. Trebaju Vam rezultati.

Mi redizajniramo i preuređujemo postojeće sajtove i njihove koncepte i činimo ih boljim.

Imamo iskustvokreativnost i posvećenost da rešimo problem sa Vašim sajtom kako bi konačno donosio željene rezultate.

Marketing

Marketing nije isti kao pre 10, 20, 30 godina. On danas povezuje ljude i pomaže im da reše svoje probleme. 

Najbolji marketing je onaj koji pomaže klijentima tako da se osećaju bolje i da pomisle kako su pametni i puni samopouzdanja.

Mi kreiramo iskustva koja privlače, teraju posetioce na akciju i konvertuju

O Turmalinu

O NAMA

Kao tim različitih i iskusnih pojedinaca, preko 30 godina kumulativnog iskustva angažujemo kada se bavimo dizajnom i izradom, sajtovavideatekstovafotografija i za to vreme smo se specijalizovali da naše proizvode pravimo orijentisane ka specifičnosti Vaših klijenata i Vašem načinu prodaje. Najradije pravimo sajtove za industriju osiguranja, male i srednje preduzetnikeudruženja i događaje.

Mi verujemo da kada Vaši korisnici koriste sajt i imaju utisak kako je sve jednostavno za korišćenje, u duhu posla kojim se bavite, odmerenosažeto i profesionalno, da to najviše rezultata donosi Vašem poslovanju. Sve što radimo, zasnovano je na najboljim UX iskustvimaistraživanju tržišta i testiranju korisnika.

PROCES

Ovo je metod rada koji primenjujemo da bi Vi imali rezultate na internetu:

1. Počnemo sa istraživanjem i intervjuisanjem Vas, kako bi napravili pobedničku strategiju

2. Mi gradimo, testiramo i preuređujemo iskustvo korišćenja sajta na osnovu našeg iskustva i poznavanja najboljih praksi.

3. Mi dizajniramo i razvijamo finalni proizvod koji će da oduva Vašu konkurenciju, jer smo je dobro analizirali i uz Vašu pomoć i pomoć Vaših klijenata.

4. Nastavljamo saradnju sa Vama i dalje, savetujemo i unapređujemo Vaš proizvod kako bi krajnji rezultat bio što bolji.

STRUČNOST

Kako mi možemo da razumemo Vaše klijente ako nismo u toj vrsti posla? 

Nije da se hvalimo, ali članovi našeg tima donose iskustvo rada u različitim delatnostima na raznim nivoima, od malih preduzetnika do svetskih kompanija. 

Rezime našeg tima će bolje pomoći da razumemo Vaš posao.

Iskustva

hr