Implementacija projekta AGVFlexTex

Projekt AGVFlexTex, koji je financiran putem poziva DIH-World, uspješno je implementiran te sa zadovoljstvom možemo objaviti da je ušao u završnu fazu eksperimenta. Nakon uspješnog testiranja u laboratoriju, projekt je uspješno testiran u proizvodnom pogonu tvrtke Ivković, s ciljem provjere kako se AGV ponaša u stvarnom industrijskom okruženju.

Provedba pilot projekta u tvornici bila je uspješna, a rezultati su iznimno ohrabrujući. AGV je pokazao visoku razinu učinkovitosti u manipulaciji materijalom i povećanju proizvodnje, što će značajno pridonijeti povećanju produktivnosti i smanjenju troškova proizvodnje.

Uz potporu DIH-World, projekt AGVFlexTex uspješno je završio ovu razvojnu fazu, što predstavlja važan korak prema komercijalizaciji proizvoda. Ovaj projekt također je polučio ključne rezultate koji su neprocjenjivi za daljnji razvoj tehnologija automatizacije u industriji.

Drago nam je da je projekt AGVFlexTex uspješno testiran u stvarnom okruženju i sigurni smo da će doprinijeti unapređenju proizvodnje tvrtke Ivković i drugih tvrtki diljem svijeta. Radujemo se daljnjem napretku ovog projekta i razvoju novih tehnologija koje će donijeti inovacije i poboljšanja u proizvodnji.

hr