3 stvari koje običnu modnu kombinaciju pretvaraju u elegantan poslovni outfit

3 stvari koje običnu modnu kombinaciju pretvaraju u elegantan poslovni outfit

 

Ponedjeljak je. 7 ujutro. Kava je gotova, uskoro napola popijena i pogleda uprtog u ormarić. Nakon napornog tjedna i vikenda koji uvijek prođe brzinom svjetlosti, najradije bi se vratila u krevet. Međutim, krevet mora čekati jer posao ne može. A što ako ti kažem da priprema za posao ne mora biti teška, da možete obući bilo što, a pritom izgledati poslovno i organizirano - kao da ste uložili puno vremena u smišljanje outfita.

Pa, ne možete jednostavno obući bilo što, pidžama će zasjeniti sve ostalo što nosite čim uđete u ured. Ne ciljamo na to zadivljujuće posljedica. Sjajna vijest je da je dozvoljeno sve osim pidžama i trenirki!

Dakle, pustite mašti na volju i nosite što želite. Važno je da se osjećate dobro u svojoj koži, jer se definitivno šalje. Ali ne zaboravite sljedeću mudrost:

"Ono što nosiš je način na koji se predstavljaš svijetu, posebno danas, kada je ljudski kontakt brz." Moda je instant jezik.” – Miuccia Prada

Ne smijemo zaboraviti da drugi stvaraju dojam o nama u milisekundi. Iako ste mnogo više od onoga što nosite, poslovni svijet je neumoljiv. Sljedeće 3 stvari pomoći će vam da uvijek budete dorasli zadatku koji se zove "Impresionirajte s malo." napor-a".

1. Šarm frizure

 

Kosa je važnija od košulje ili bluze. zapamtiti, kada ste zadnji put vidjeli uspješnu poslovnu ženu s lošom frizurom? Rijetko, priznat ćete. Naravno, ponekad se to dogodi i najboljima. U većini slučajeva briga o izgledu kose odraz je brige i posvećenosti drugim stvarima, poput osobnog i profesionalnog života. Nisu prošla vremena kada nemamo vremena oprati kosu, tempo svakodnevice diktira višak obaveza i manjak vremena. Na našu sreću, suhi šampon je nedavno otkriće! Tu su i jednostavne i brze frizure - takozvane vezane uglađen rep, ili još efektnije – punđu s malo laka za kosu. Odvojite nekoliko minuta za ovo malo zadovoljstvo, uljepšat će vam dan.

2. Moćan i nježan – svila

 

Odlučite li se za običnu bijelu majicu, staru, ali dragu košulju ili strukiranu haljinu... Nećete pogriješiti ni ako je upotpunite svilenim šalom. Obične ili šarene, dodat će profinjenost tvoja odjeća. Riječ je o detaljima koji ne odvlače pozornost, već privlače pozornost. Također je višenamjenski. Možete ga koristiti i pri izradi frizure ili umjesto remena. Ne ustručavajte se biti kreativni.

3. Statement torba

 

Došli smo do "slona u sobi". Tu je i ne možete ga ne primijetiti. Bez njega je nezamisliv poslovni outfit. Dobra torba je magnet za ostavljanje dobrog dojma.  Ima ih mnogo na tržištu, odaberite onu koja je kvalitetna i dugotrajna te će se savršeno uklopiti u vaš stil. Kožne torbe izbor su mnogih žena i to s razlogom - uz njih se osjećate kao da držite sve konce u svojim rukama. Ovdje možete naći provjerenu kvalitetu, koja nije po astronomskim cijenama. Bilo da idete na poslovni ručak ili tek dolazite u ured, torba će dodati ili oduzeti dašak elegancije i samopouzdanja koji vam je potreban da samouvjereno ušetate na sastanak ili u radno okruženje.

 

Ono što je najvažnije, drage žene, ne zaboravite da je snaga svake uspješne poslovne žene u načinu na koji se ponaša.

 

Bilješka:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu tečaja "Moja karijera od nule do heroja (02Hero)", čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju stvarne proizvode ili usluge, već su isključivo zamišljeni projekt polaznika za potrebe tečaja.

hr