TOP 5 ORIGINALNIH POKLONA ZA USELJENJE
originalni poklon za useljenje

Vaši prijatelji su se upravo preselili u novi stan ili svoju kuću i očekuju vas u gostima. 

Pitanje koje vas muči jeste 

Šta kupiti za useljenje?


poklon

Izvor: Pinterest

Pronalazak idealnog poklona nije jednostavna stvar. Želimo dragim osobama da poklonimo nešto što je upečatljivo, originalno i pre svega poklon koji će im koristiti u novom domu.

Ne zvuči nimalo lako ali uz našu pomoć, vašim brigama je kraj.

U nastavku vam otkrivamo koji su to pokloni koji će vaše prijatelje oduševiti.

1.PERSONALIZOVANA PROSTIRKA/OTIRAČ


Postoji li bolji način da vašim gostima priredite toplu dobrodošlicu još pred vratima od simpatičnog otirača. Otirač Otiračić nudi širok izbor personalizovanih otirača po vašoj želji, na vama je samo da osmislite izgled.

otirac

Izvor: Instagram Otirač Otiračić

2. SAKSIJSKO CVEĆE


Cveće je idealan poklon za useljenje, a ono što će dodati lični pečat ovom poklonu jeste upravo unikatna glinena saksija brenda Nana glinene saksije. Branka, osnivač ovog lokalnog eko-brenda navodi da je većina porudžbina koje kreira personalizovana, što svaku saksiju čini jedinstvenom. Nas je oduševila raznolika ponuda glinenih saksija, a vama savetujemo da posetite Instagram profil i na vreme poručite originalan poklon za dragu osobu.

glinene saksije

Izvor: Instagram Nana glinene saksije

3. ZEN BAŠTA


Ukoliko vaši prijatelji imaju šefa zbog kojeg se stresiraju, iznervira ih traženje parkinga svakog dana nakon povratka u stana ili kada omiljeni klub izgubi utakmicu – imamo idealan poklon za njih. Zen bašta uklapa se savršeno u svaki prostor a pritom je i dokazano da smiruje napetost i deluje opuštajuće.

zen basta

Izvor: Pokloni.com

4. MIRISNE SVEĆE


Sveće su uglavnom stvari koje biste retko uzeli za vaš dom, nekako nikad ne dođu na red od ostalih stvari koje su vam potrebne. Svakom domu je potrebna barem jedna mirisna sveća koja može da se koristi u raznim prilikama i oplemeni dom. Veliki izbor sveća možete pronaći u Zara Home, Pepco i JYSK podavnicama.

5. SET ČAŠA ZA ŽESTINU


Svaka proslava je povod za nazdravljanje uz čašicu omiljene žestine, da li je to rakija, viski, pelinkovac ili pak neki liker. Obradujete vaše prijatelje zanimljivim poklonom – komplet set čašica za njihovu omiljenu žestinu. Posetite Emmezetu ili XXXLesninu i odaberiti neki od brojnih setova.

Pronađi idealan poklon već sada klikom na dugme ispod.

Napomena:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu kursa „My Career from Zero to Hero (02Hero)“, čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju realne proizvode niti usluge, već su isključivo zamišljeni projekat polaznika za potrebe kursa.

sr_RS