TOP 5 ORIGINALNIH KUĆNIH-KUĆNIH POKLONA
originalni poklon za useljenje

Vaši prijatelji su se upravo preselili u novi stan ili vlastitu kuću i očekuju vas u gostima. 

Pitanje koje vas muči je 

Što kupiti za useljenje?


poklon

Izvor: Pinterest

Pronaći idealan dar nije lak zadatak. Želimo voljenima pokloniti nešto što jest upečatljivo, originalno a prije svega dar koji će im koristiti u novom domu.

Ne zvuči nimalo lako, ali uz našu pomoć Vašim brigama je kraj.

U nastavku vam otkrivamo koji će pokloni razveseliti vaše prijatelje.

1. PERSONALIZIRANI PODLOG/TEPIH


Ima li boljeg načina da svojim gostima pružite toplu dobrodošlicu odmah na vratima od simpatičnog otirača. Otirač Otirač nudi širok izbor personalizirani otirači po svom ukusu, na vama je da osmislite izgled.

otirač

Izvor: Instagram Doormat Doormat

2. CVIJEĆE U LOKSIJI


Cvijeće je idealan poklon za useljenje, a upravo će to poklonu dati osobni pečat unikatna glinena posuda marka Nana glinene posude. Branka, osnivačica ovog domaćeg eko brenda, navodi da je većina narudžbi koje kreira personalizirana, što svaku posudu čini jedinstvenom. Nas je raznovrstan asortiman glinenih posuda oduševio te Vam savjetujemo da posjetite Instagram profil i na vrijeme naručite originalan poklon za dragu osobu.

glinene posude

Izvor: Instagram Nana glinene posude

3. ZEN VRT


Ako vaši prijatelji imaju šefa koji ih stresira, živciraju se svakodnevnim traženjem parkinga nakon povratka u stan ili kada njihov omiljeni klub izgubi utakmicu - imamo idealan poklon za njih. Zen vrt savršeno se uklapa u svaki prostor, a dokazano smiruje napetost i djeluje opuštajuće.

zen je dovoljan

Izvor: Pokloni.com

4. MIRISNE SVIJEĆE


Svijeće su uglavnom stvari koje bi rijetko tko uzeo za svoj dom, nekako nikako ne dolaze uz druge stvari koje su ti potrebne. Svaki dom treba barem jednu mirisnu svijeću koja se može koristiti u raznim prilikama i uljepšati dom. Veliki izbor svijeća možete pronaći na Zara Home, Pepco i JYSK trgovine.

5. SET ČAŠA ZA ŽESTINU


Svaka proslava je prilika za zdravicu uz čašicu omiljenog žestokog pića, bilo da se radi o rakiji, viskiju, pelinkovcu ili nekom likeru. Razveselite svoje prijatelje zanimljivim poklonom - setom čaša za njihovo omiljeno alkoholno piće. Posjetiti Emmezeta ili XXXLesnina i odaberite jedan od brojnih kompleta.

Pronađite idealan dar sada klikom na gumb ispod.

Bilješka:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu tečaja "Moja karijera od nule do heroja (02Hero)", čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju stvarne proizvode ili usluge, već su isključivo zamišljeni projekt polaznika za potrebe tečaja.

hr