Top 5 poklona za devojku koja voli ekologiju
6578465

Top 5 poklona za devojku koja voli ekologiju

 

 

Specijalne prilike kao što su rođendani, proslave i prigode zahtevaju dobro odabran pokolon. Kako je svest o ekologiji sve veća, a mnoge osobe žele da svojim ponašanjem doprinesu očuvanju životne sredine, prilikom biranja poklona za takvu osobu veoma je bitno da joj darujemo ono što će biti upravo u skladu sa tom osobinom. U nastavku smo izabrali neke od poklona koji će vam pomoći da odaberete baš savršen za vama dragu osobu.

Prirodna kozmetika 

 

Kako je izbor u kupovini poklona za ženu često kozmetika, mi vam predlažemo da to bude ona koja je pored toga što je prirodna, upakovana u ekološku ambalažu. U Srbiji je takva Mint organic kozmetika gde možete pronaći veliki izbor ekoloških proizvoda. U poklonima kao što su krema za telo i mirišljava kupka svaka osoba uživa na jedinstven način. Pored ovih proizvoda, ukoliko znate tip kože osobe kojoj je poklon namenjen, krema za lice u kombinaciji sa etarskim uljem može biti idealan izbor. 

Biljku

 

Biljka može biti idealana poklon za osobu koja voli mnogo prirodu, bitno je istražiti da li je ona već poseduje neke biljke i ako da, koje još ima želju u budućnosti da kupi. Ovo je jedan od jednostavnijih poklona, ali zahteva pažnju pa sa oprezom birajte.

Menstrualna čašica

 

Od kako je napravljena prva menstrualna čašica mnoge žene su prešle na ovaj ekološki higijenski proizvod. Ukoliko je prigoda odgovarajuća ovo je jedan od načina da pokažete osobi da vam je stalo do njenog zdravlja i poklonite proizvod koji će uštedeti proosečno 300 tampona ili uložaka godišnje.

Boca za vodu od nerđajućeg čelika

 

Veoma bitan deo svakodnevne rutine je unos dovoljne količine tečnosti. Ako kupujete poklon nekome ko još ne poseduje bočicu koju svakodnevno puni svežom vodom, ovo je idealan polon. Kod nas na tržištu je moguće pronaći razne vrste flašica, ali one od nerđajućeg čelika su najbolji izbor jer imaju veoma dug vek trajanja.

Knjiga – „Naš izbor“

 

Za osobe koje vole da čitaju uvek je dobar izbor knjiga, ali kada odete u knjižaru često od velikog izbora niste sigurni koja bi se svidela osobi kojoj želite da poklonite. Zato vam predlažemo knjigu koja se bavi temom ekologije od Al Gor-a pod nazivom „Naš izbor“.

Napomena:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu kursa „My Career from Zero to Hero (02Hero)“, čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju realne proizvode niti usluge, već su isključivo zamišljeni projekat polaznika za potrebe kursa.

sr_RS