Top 5 poklona za djevojku koja voli ekologiju
6578465

Top 5 poklona za djevojku koja voli ekologiju

 

 

Posebne prilike kao što su rođendani, proslave i prigode zahtijevaju dobro odabrana pocolon. Kako je svijest o ekologiji sve veća, a mnogi ljudi svojim ponašanjem žele pridonijeti očuvanju okoliša, pri odabiru poklona za takvu osobu vrlo je važno pokloniti joj nešto što će biti u skladu s tom osobinom. U nastavku smo odabrali neke od poklona koji će vam pomoći da odaberete savršen za svoju najdražu osobu.

Prirodna kozmetika 

 

Budući da je izbor pri kupnji poklona za ženu često kozmetika, predlažemo da to bude ona koja osim što prirodni, zapakirano u ekološka ambalaža. Tako je u Srbiji Menta organska kozmetike gdje možete pronaći veliki izbor ekoloških proizvoda. U darovima kao što su krema za tijelo i mirisna kupka svakoj osobi uživa na jedinstven način. Osim ovih proizvoda, ako znate kakav je tip kože osobe kojoj je poklon namijenjen, idealan izbor može biti krema za lice u kombinaciji s eteričnim uljem. 

Biljka

 

Biljka može biti idealan poklon za osobu koja jako voli prirodu, važno je saznati posjeduje li već neke biljke i ako ima koje još želi kupiti u budućnosti. Ovo je jedan od jednostavnije darove, ali zahtijeva pažnju, stoga birajte s oprezom.

Menstrualna čašica

 

Otkako je napravljena prva menstrualna čašica, mnoge su žene prešle na ovu ekološki higijenski proizvod. Ako je prilika prikladna, ovo je jedan od načina da osobi pokažete da vam je stalo do njenog zdravlja i poklonite proizvod koji će uštedjeti prosječno 300 tampona ili uložaka godišnje.

Boca za vodu od nehrđajućeg čelika

 

Vrlo važan dio dnevne rutine je unos dovoljne količine tekućine. Ako kupujete poklon za nekoga tko još ne posjeduje bocu dnevno napunjen svježom vodom, ovo je idealan polon. Na našem tržištu moguće je pronaći razne vrste boca, ali one od nehrđajućeg čelika su najbolji izbor jer imaju jako dug rok trajanja.

Knjiga - "Naš izbor"

 

Za one koji vole čitati uvijek postoji dobar izbor knjiga, no kada odete u knjižaru često niste sigurni koja bi se svidjela osobi koju želite pokloniti. Zato vam predlažemo knjigu koja obrađuje temu ekologije autora Al Gorepod imenom "Naš izbor".

Bilješka:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu tečaja "Moja karijera od nule do heroja (02Hero)", čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju stvarne proizvode ili usluge, već su isključivo zamišljeni projekt polaznika za potrebe tečaja.

hr