Veštačka inteligencija kao Vaš virtuelni asistent | Kako AI chatbot štedi Vaše vreme i novac
AI chatbot - veštačka inteligencija - Turmalin

Jeste li čuli za AI chatbot?

Veštačka inteligencija koja priča sa mušterijama umesto Vas

AI chatbot - veštačka inteligencija koja priča s mušterijama

Dobra komunikacija sa mušterijama oduvek je bila ključna za poslovni uspeh. Međutim, u eri digitalizacije kada klijenti očekuju da smo im uvek dostupni – to često predstavlja veliki izazov.

Da li ste znali da veštačka inteligencija može da Vas odmeni u određenim aktivnostima na Vašem sajtu ili internom portalu?

U svojoj misiji da podrži preduzetništvo i unapredi biznise u Srbiji, udruženje iDEAlab predstavlja Vam pionirski korak – AI chatbot, Vašeg novog virtuelnog partnera za korisničku podršku.

Kako AI chatbot može unaprediti Vaš biznis?

Ovaj inovativni alat omogućava:

  • Personalizovanu interakciju s korisnicima.
  • Automatizovane odgovore na poruke i upite korisnika.
  • Može da uči iz različitih izvora kao što su dokumenti u Word formatu, Excel tabele, PDF-ovi, linkovi i YouTube video snimci.

Na primer, u sektoru prodaje, chatbot može pružiti informacije o proizvodima, uputstva za korišćenje, ili čak personalizovane preporuke na osnovu preferencija kupca. Ovo ne samo da olakšava proces kupovine, već i povećava angažovanost korisnika i poboljšava korisničko iskustvo. U svakom slučaju, pozitivno utiče na Vaše poslovanje.

Prednosti integracije veštačke inteligencije na Vaš sajt

Integracija AI chatbota nudi sledeće prednosti:

  • Značajno manje vremena utrošenog na ručno odgovaranje na poruke korisnika.
  • Personalizovanu komunikaciju s korisnicima uz pamćenje bitnih informacija (ime, telefon, email…)
  • Uštedu vremena i novca kroz automatizaciju administrativnih zadataka.

Ova moderna alatka ne samo da pruža personalizovano iskustvo korisnicima, već i donosi značajne uštede vremena i novca. Umesto ručnog odgovaranja na svaku poruku ili upit, chatbot automatski rešava mnoge zadatke, oslobađajući vreme zaposlenima za obavljanje drugih poslova. To za Vas znači efikasnije upravljanje resursima i smanjenje troškova za angažovanje dodatnog osoblja.

Dostupno za SMS, Facebook Telegram, WhatsApp i Telegram

Osim na samom sajtu, moguće je i povezivanje veštačke inteligencije sa popularnim platformama za komunikaciju kao što su WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram ili SMS komunikacija, što donosi brojne prednosti. Ova integracija omogućava korisnicima da se dopisuju sa Vašim AI chatbotom putem kanala koje već aktivno koriste za komunikaciju sa prijateljima, porodicom ili poslovnim partnerima. Time se stvara veća dostupnost i udobnost za korisnike, omogućavajući im da postavljaju pitanja, dobijaju podršku ili obavljaju transakcije direktno putem omiljenih aplikacija za razmenu poruka.

iDEAlab i Turmalin: inovacija u službi preduzetništva

Ponosni član udruženja iDEAlab, agencija Turmalin, predstavlja Vašeg najboljeg partnera u implementaciji AI chatbota. Turmalin je prva agencija u Srbiji (makar prema našim saznanjima), koja pruža mogućnost da imate Vašu sopstvenu veštačku inteligenciju, koju Vi sami možete da trenirate. Ona uči iz Vaših podataka i na osnovu toga može odgovoriti na Vaše zahteve i zahteve Vaših klijenata.

Sami istrenirajte chatbota da odgovara kako želite

Turmalinov AI chatbot je još jedan primer kako veštačka inteligencija može biti korisna i pristupačna svima. Kroz jednostavan interfejs, Turmalin Vam omogućava da obučite svoj AI chatbot da odgovara na pitanja Vaših klijenata ili posetilaca Vaše veb stranice, čak i ako nemate prethodnog iskustva sa programiranjem ili veštačkom inteligencijom. Koristeći Turmalinovu platformu, možete lako istrenirati chatbot da uči iz vaših podataka i odgovara na specifična pitanja ili zahteve korisnika.

AI chatbot - Vaša lična veštačka inteligencija

Zainteresovani ste za AI Chatbot? Kontaktirajte Turmalin!

Uz podršku udruženja iDEAlab, Turmalin Vam pruža stručnost i resurse potrebne za uspešnu implementaciju AI chatbota. Njihov tim posvećenih stručnjaka stoji Vam na raspolaganju, pružajući vam podršku i savete tokom celog procesa. Bez obzira na Vaše potrebe i zahteve, tu je da Vam pomogne da iskoristite pun potencijal veštačke inteligencije i postignete izvanredne rezultate u Vašem poslovanju.

Ukoliko želite da optimizujete Vaše poslovanje uz pomoć AI chatbota, kontaktirajte agenciju Turmalin.

Telefon: 0642974822

Email: info@turmalin.rs

Posetite Turmalinov sajt kako biste saznali više o tome kako AI chatbot može transformisati Vaše poslovanje. Zakoračite u budućnost korisničke podrške i unapredite svoje poslovanje uz pomoć veštačke inteligencije.

Više na turmalin.rs

 

 

 

 

 

 

Napomena :

Ovaj članak objavljen je na našem portalu, u sklopu inicijative za podršku domaćim preduzetnicima koju sprovodi udruženje iDEAlab.

sr_RS