Voliš kreativne poklone? 3 unikatne ideje za poklon najdražima pred praznike

Pitanje koje nas najviše okupira pred praznike, šta da poklonim dragim ljudima u svom životu, a da je kreativno i odudara od klasičnog generičkog šablona?

Pokušavajući da pronađemo taj idealni poklon, danima listamo društvene mreže, internet stranice, čitamo blogove, gužvamo se po buticima i radnjama. U tom haosu teško je izabrati “ono nešto” što će naći direktan put do srca naših voljenih. Bilo da je dar za partnera, člana porodice, prijatelja, sve veću popularnost stiču personalizovani pokloni. 

Šta su personalizovani pokloni?

 

Zapitajte se sada kada ste poslednji put dobili poklon koji je kod vas izazvao emotivnu reakciju? Kada ste poslednji put pomislili „ Ovo je baš kreativno, a i korisno!“ ili „Moji voljeni su se zaista potrudili da ovo osmisle i naprave!? Verovatno ima i onih koji nisu nikada…

Veliki je broj poklona koji ostave „mlak“ utisak, na kraju ga bacite u neki mračni ćošak u ostavi ili poklonite svekrvi sa kojom se ionako ne slažete.

Personalizovan poklon “doziva” vaše ime, stvara vam osećaj sreće jer je skrojen specijalno po vašim merama.  Kao takav, on simbolizuje deo nas koji dajemo dragoj osobi, učvršćuje naš odnos, kreira lepe uspomene i sentimentalne momente koji traju zauvek.

Zašto treba izbeći generičke i “mlake” poklone?

 

Stalno žurimo, uvek smo u nekoj frci sa vremenom, međutim ipak treba da se potrudimo i zadržimo što više ljudskog faktora, makar kada je reč o darivanju. Danas su najvredniji oni pokloni koji pokazuju da ste uložili vreme i trud. 

Važno je pokazati kako cenite one koje darujete, njihovo prisustvo u vašem životu i njihovu ljubav. 

Poruka poklona treba da glasi: „Stalo mi je do tebe, razmišljam o tvojim željama i hoću da te obradujem“.

Generički poklon prosto ne može da izazove isti sentiment, ne pokazuje isti nivo uloženog truda i nema lični pečat koji govori “Ti si meni poseban/a!”

 

Kako biste se sa sigurnošču razlikovali od ostalih, u daljem tekstu vam dajemo primere i ideje personalizovanih poklona koji garantuju da ćete ostati zapamćeni

 

  1. Inspirativni citat

Motivišite svoje prijatelje lepim citatom koji će oni moći da urame i okače na zid. Mi vam predlažemo da citat bude otisnut neobičnim fontom slova sa zlatnim ramom, možete  se odlučiti za bilo koje kreativne varijante. 

 

1. personalizovani poklon. Uramljen citat

2. Ručno rađeni slatkiši

Praznik je uvek vreme ne samo ozbiljnih, već i šaljivih lepo osmišljenih poklona. Ručno rađeni slatkiši mogu biti itekako zanimljivi. Iz nekog razloga uvek izgledaju ukusnije od drugih. Takođe, ​​možete ih i jednostavnije dekorisati ili napraviti lepa pakovanja sa imenom za njih.

2.personalizovani kolačići

3.  Personalizovani kućni ogrtači

Prilikom darivanja poklona za posebne prilike, želeli biste da vaša draga osoba odmah pomisli na vas kada vidi vaš poklon. Kreativna, a jednostavna ideja je personalizacija kućnih ogrtača. 

Od romantičnih i nežnih događaja poput godišnjice braka, radosnih kao Božića i Nove godine pa sve do ludih i nezaboravnih poput devojačke večeri, ogrtači se rade po vašim originalnim željama sa personalizacijom koja je u skladu sa individualnošću vaše omiljene osobe. 

Ne izlaze iz mode, od prirodnih materijala su u kojima koža diše što pomaže u njenoj nezi i opštem zdravlju, a pri tome su postojani pa nećete bacati vaše novce svake godine na isti proizvod. Rade se po meri sa mašinskim vezom usled kojeg vez neće izbledeti niti se oštetiti nakon mnogo pranja.

 Razgovarali smo sa M.Đ vlasnicom kompanije „Mona“ koja je oduševljena svojim poklonom. “Apsolutno mi se dopao ljubičasti ogrtač u stilu sakoa. Veoma originalan i udoban model . Materijal je kvalitetan i pri tome veoma lagan, osećam se veoma luksuzno. Definitivno bih preporučila!”

3.personalizovani kućni ogrtač

 

Super, ali za koji poklon se odlučiti?

 

Kada je reč o kreativnosti,  za koji god poklon da se odlučite nećete pogrešiti. 

Autorka ovog članka dragim osobama preporučuje personalizovani kućni ogrtač jer znamo za sigurno da su svi koji su dobili poklon bili oduševljeni.

Možete personalizovati i dati svoju ličnu notu na njihovom veb-sajtu

 

 

 

 

Napomena:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu kursa „My Career from Zero to Hero (02Hero)“, čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju realne proizvode niti usluge, već su isključivo zamišljeni projekat polaznika za potrebe kursa.

sr_RS