Top 3 mesta za Novogodišnje veče

Nova Godina je sve bliže, a još niste smislili kuda ići i šta obući? Sve je u redu, nemojte paničiti, tu smo da vam pomognemo.

Novi Sad je poznat po dobrom provodu, hrani i piću. Naravno, samo lagano, ne žure Novosađani nigde.

Izdvojili smo za vas 3 mesta u kojima je dobar provod zagarantovan. 


  • Restoran Sokače

Restoran Sokače nudi standardno vrhunski provod. Pored toga što restoran nudi proslave zagarantovanog veselja, u ponudi se nalazi hrana izuzetnog i uvek istog kvaliteta što smatramo da je veoma bitno da uvek znate šta i kakav kvalitet proizvoda da očekujete. Osoblje je vrlo profesionalno i uvek raspoloženo dočekuje goste. Naša redakcija je nekoliko puta do sad posetila ovaj restoran i stojimo iza svake reči koju napišemo. Za Novu Godinu u restoranu se organizuje proslava pod nazivom “VersaČe party- žurka maksimalnog kiča”. Pozvali smo ih da nam malo pojasne šta to znači, a ovo je odgovor koji smo dobili:

Cena ulaznice iznosi 7.000,00 dinara i uračunata je večera odnosno švedski sto tokom cele večeri i neograničeno domaće piće. 

Sve informacije možete dobiti putem sajta restorana ili pozivom na broj 021/123456

  • Trg

Na našem poznatom lepom trgu, u Novu Godinu će vas uvesti niko drugi nego Darko Rundek! Za sve ljubitelje poznatog kantautora, ovo će biti pravo osveženje jer Rundek već godinama nema nastupe uživo. Koncert počinje od 21h pa traje do 1h posle ponoći. 

Ulaz je besplatan.  • Kod kuće

Što se kaže, kod kuće je uvek najlepše! Ako niste još uvek smislili kuda za Novaka ili vam se nigde ni ne ide, pozovite par drugara i napravite zajedničku večeru (ili poručite picu) i uživajte u svom toplom domu. 

 

Sve u svemu, srećna vam Nova Godina!

Koji je vaš izbor?

Sokače, na trg ili pak kod kuće?

 Da li smo uspeli da vam pomognemo? 

Slušamo vas: 

 

Napomena:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu kursa „My Career from Zero to Hero (02Hero)“, čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju realne proizvode niti usluge, već su isključivo zamišljeni projekat polaznika za potrebe kursa.

sr_RS