Tražiš posao ili praksu iz oblasti tehničkih nauka?
KONTEH - poslovne mogućnosti i stručna praksa

Studentsko udruženje EESTEC LC Novi Sad već 14 godina uspešno realizuje Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi – KONTEH kao ključnu sponu između kompanija u potrazi za novim kadrovima iz oblasti elektrotehnike, i akademaca zainteresovanih za prvu poslovnu priliku ili stručnu praksu.

Iako se usled trenutne epidemiološke situacije ovogodišnji KONTEH održava u onlajn formatu 14. i 15. aprila, za studente je obezbeđen širok dijapazon aktivnosti, predavanja, kao i prilika da u bilo kom momentu stupe u kontakt s predstavnicima kompanija putem četa ili poziva.

U toku Sajma preko 25 kompanija učesnica će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima kroz prezentacije i radionice otvorene za sve posetioce Sajma. Studenti i kandidati za posao, sa druge strane, imaju mogućnost da putem onlajn aplikacije cv.konteh.org uruče svoj CV poslodavcima, čime direktno sebi uvećavaju šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse.

Neposredno pred Sajam biće održane i simulacije razgovora za posao. Pored istih, studenti će imati priliku da u nedelji pre Sajma prisustvuju vebinarima, kao i panel diskusiji kompanija učesnica KONTEH-a.

Više informacija o Sajmu KONTEH možete pronaći na sajtu www.konteh.org, kao i na društvenim mrežama.

Stručna praksa ili posao u oblasti elektrotehnike - Sajam stručnih praksi i poslovnih mogućnosti KONTEH

sr_RS