Realizacija projekta AGVFlexTex

Projekat AGVFlexTex, koji se finansira kroz poziv DIH-World, uspešno se sprovodi i sa zadovoljstvom možemo da najavimo da je ušao u završnu fazu eksperimenta. Nakon uspešnog testiranja u laboratoriji, projekat je uspešno testiran u proizvodnom postrojenju kompanije Ivković, sa ciljem da se proveri kako se AGV ponaša u realnom industrijskom okruženju.

Implementacija pilot projekta u postrojenju je bila uspešna i rezultati su izuzetno ohrabrujući. AGV pokazao je visok stepen efikasnosti u manipulaciji materijala i povećanju proizvodnje, što će značajno doprineti povećanju produktivnosti i smanjenju troškova proizvodnje.

Uz podršku DIH-World, projekat AGVFlexTex uspešno je završio ovu fazu razvoja, što predstavlja važan korak ka komercijalizaciji proizvoda. Ovaj projekat je takođe dao ključne rezultate koji su od neprocenjive važnosti za dalji razvoj tehnologija automatizacije u industriji.

Drago nam je da je projekat AGVFlexTex uspešno testiran u realnom okruženju i sigurni smo da će doprineti poboljšanju proizvodnje kompanije Ivkovic i drugih preduzeća širom sveta. Radujemo se daljem napretku ovog projekta i razvoju novih tehnologija koje će doneti inovacije i poboljšanja u proizvodnji.

sr_RS