Izrada i održavanje sajta za Vaš biznis | Ključni koraci ka povećanju online prodaje
Izrada sajta i održavanje sajta za Vaš biznis

U današnjem digitalnom dobu, poslovanje bez prisustva na internetu gotovo je nezamislivo. Izrada sajta i njegovo redovno održavanje postali su esencijalni koraci ka uspešnom online poslovanju. U nastavku otkrijte naše preporuke za izradu sajta koji će privući klijente i oduvati Vašu konkurenciju.

Strateški osmišljena izrada sajta uz turmalin.rs

 

Šta podrazumeva izrada sajta koji će Vašem biznisu doneti rezultate?

 1. Planiranje i dizajn

Izrada sajta počinje jasnim planiranjem ciljeva, istraživanjem Vaših klijenata i osmišljavanju dizajna koji će pružiti što bolje korisničko iskustvo za posetioce. Dizajn treba da bude intuitivan, estetski privlačan i prilagođen ciljnoj publici. Što su posetioci zadovoljniji sajtom, to je veća šansa da na njemu nešto kupe, zakažu termin ili kontaktiraju Vašu firmu.

2. Razvoj sajta

Koristeći modernu tehnologiju i programiranje, razvija se funkcionalnost sajta. Vaš sajt treba da se ističe brzim učitavanjem stranica i responsivnim dizajnom za optimalno iskustvo na svim uređajima. Sajt koji je brz i lak za korišćenje ostaviće daleko bolji utisak i posetioce navesti na akciju.

3. Vizuelni identitet

Sa prepoznatljivim logotipom i paletom boja, izgradite svoj vizuelni identitet koji će ostati upamćen. Izrada sajta treba da prati identitet Vašeg brenda i opšti utisak koji želite da ostavite na tržištu. Ovaj vizuelni sklad, uz lep i moderan dizajn sajta osiguraće Vašu prepoznatljivost na tržištu.

4. Optimizacija za pretraživače

Što se bolje rangirate na Google-u, klijenti i partneri će Vas lakše pronaći i Vaš uspeh će rasti. Kroz optimizaciju sadržaja, ključnih reči i tehničkih detalja, sajt postaje vidljiv na pretraživačima poput Google-a, omogućavajući Vam veći broj posetilaca.

Više o izradi sajta pronađite na turmalin.rs

 

Izrada sajta

 

Pouzdano održavanje sajta uz odrzavanjesajta.com

 

Šta sve uključuje redovno održavanje sajta?

1. Ažuriranje sadržaja

Svaki uspešan sajt zahteva kontinuirano održavanje. Uvek postavljajte najnovije vesti o predstojećim događajima, popustima ili novim proizvodima u asortimanu. Vodite računa da su Vaše radno vreme, lokacija i kontakt podaci aktuelni. Na ovaj način stičete poverenje svojih mušterija, koji lako i jednostavno ostaju povezani s Vama.

2. Unos proizvoda

Ako imate e-prodavnicu, unos i ažuriranje proizvoda su ključni koraci. S obzirom na dinamičnost online tržišta, redovno unošenje novih proizvoda i ažuriranje informacija o postojećim proizvodima može napraviti značajnu razliku. Ako ovo ne umete sami ili Vam jednostavno oduzima previše vremena, odahnite tako što ćete angažovati posvećeni IT tim za održavanje sajta.

3. Postavljanje blog članaka

Blog članci su odličan način da se povežete sa publikom, pružite dodatnu vrednost i poboljšate SEO poziciju sajta. Postavljanje redovnih blog članaka zahteva pažljivo planiranje i dosledno izražavanje Vaše ekspertize. Vaši pouzdani saradnici će pažljivo istražiti najbolje teme i pisati tekstove vodeći računa o onome što je najbolje za SEO, ali i Vašu publiku.

4. Tehnička podrška

Tehnička podrška je vitalna za održavanje funkcionalnosti sajta. Bilo da se suočavate sa problemima u vezi sa veb hostingom, brzinom učitavanja ili bilo kojim drugim tehničkim aspektom, pružanje brze i efikasne tehničke podrške je ključno. Uz adekvatnu podršku, nećete izgubiti mušterije zato što se sajt sporo učitava ili baguje, već će uvek raditi glatko.

Više o održavanju sajta pronađite na odrzavanjesajta.com

 

Održavanje sajta

 

Tražite pouzdanog partnera za izradu i održavanje sajta?

 

Izrada i održavanje sajta su stubovi uspešnog online prisustva. Dizajn, funkcionalnost i sigurnost sajta su ključna kombinacija za izgradnju uspešnog digitalnog identiteta. Kontaktirajte naše partnere i obezbedite sebi vrhunski sajt već danas.

Za sve informacije o izradi ili održavanju sajta za Vašu firmu, pozovite 0642974822

 

Posetite turmalin.rs & odrzavanjesajta.com

Napomena :

Ovaj članak objavljen je na našem portalu, u sklopu inicijative za podršku domaćim preduzetnicima koju sprovodi udruženje iDEAlab.

sr_RS