Proširite se na globalno tržište uz prijevod stranice TranslatePress na više jezika
Translatepress za prijevod web stranice

Što je dodatak za prijevod web stranica Translatepress?

iDEAlab naporno radi na poticanju poduzetništva i unapređenju poslovanja diljem Srbije, nudeći podršku, resurse i mentorstvo mladim poduzetnicima i startupima. Naš angažman u razvoju poslovnog ekosustava ogleda se kroz inovativne programe, treninge i događaje koji osnažuju lokalne poduzetnike.

Agencija Tourmaline ističe se kao jedan od partnera i članova iDEAlaba, dijeleći iste vrijednosti i ciljeve. Kroz ovu suradnju zajednički smo usmjereni na podršku domaćim gospodarstvenicima, prvenstveno kroz inovativnu tehnologiju.

Sa željom da pomognemo domaćim tvrtkama da postanu konkurentnije i prošire se na globalno tržište, želimo vam predstaviti novu mogućnost prevođenja stranice na nekoliko svjetskih jezika integracijom automatskog dodatka TranslatePress.

TranslatePress - prijevod web stranice za globalno tržište

Kako vam prijevod web stranice može pomoći?

Pomoću dodatka TranslatePress vaša se stranica može automatski prevesti na više jezika, što vam omogućuje da dosegnete svjetsku publiku bez napora ručnog prevođenja svake stranice.

Veći broj posjetitelja vaše platforme znači veće šanse za stjecanje novih kupaca ili klijenata. Čineći svoju stranicu dostupnom na različitim jezicima, otvarate vrata globalnoj publici koja traži vaše proizvode ili usluge.

Bez obzira na jezik koji vaši posjetitelji koriste - bio to engleski, španjolski, kineski ili neki drugi - automatski prijevod prilagodit će vaš sadržaj njihovim potrebama. Ova značajka ne samo da čini vaš sadržaj lakšim za razumijevanje, već i poboljšava vezu vaših posjetitelja s vašim brendom.

Poboljšajte svoj SEO

Automatski prijevod web stranice na više jezika uz pomoć TranslatePressa ne samo da olakšava komunikaciju s globalnom publikom, već i poboljšava SEO vidljivost vaše web stranice. Integrirani SEO alati omogućuju optimizaciju ključnih elemenata za tražilice na različitim jezicima, čime se poboljšava međunarodno rangiranje. Vašu će stranicu lako pronaći korisnici diljem svijeta, stvarajući nove mogućnosti za rast i širenje vašeg poslovanja.

Budući da se vaš sadržaj pojavljuje na više jezika, to će povećati broj relevantnih ključnih riječi za vaše web mjesto u poretku, što izravno utječe na vašu SEO vidljivost. Kako Google i druge tražilice prepoznaju da je vaša stranica višejezična, povećava se vjerojatnost da će biti rangirana više u rezultatima pretraživanja za određene upite na više jezika. To ne samo da poboljšava vidljivost vaše stranice, već i povećava šanse za privlačenje više posjetitelja koji traže sadržaj na svom materinjem jeziku.

Privucite više kupaca

U današnje digitalno doba svijet postaje sve povezaniji, a prelazak granica više nije prepreka za poslovanje. U tom kontekstu, automatski prevod sajta na nekoliko svetskih jezika može biti ključni korak ka privlačenju stranaca koji žive u Srbiji, turista koji posećuju zemlju ili stranih klijenata u drugim zemljama.

Kada stranci koji žive u Srbiji ili turisti posjete web stranicu koja se automatski prevodi na njihov materinji jezik, to stvara osjećaj povezanosti i ugode. Umjesto da se suočavaju s jezičnim barijerama, mogu istraživati proizvode ili usluge na stranici na način koji im je prirodan i razumljiv. Stvara pozitivan dojam o brendu ili tvrtki i povećava šanse da će se odlučiti na kupnju.

Privucite klijente prijevodom web stranice TranslatePress

Nadalje, automatski prijevod stranice omogućuje stranim klijentima u drugim zemljama predstavljanje sadržaja na njihovom materinjem jeziku. Ovo je ključno za privlačenje pažnje i izgradnju povjerenja. Kada kupci mogu lako razumjeti što nudite i kako to može zadovoljiti njihove potrebe, veća je vjerojatnost da će se odlučiti na suradnju ili kupnju.

Osim što olakšava komunikaciju, automatski prijevod stranice može biti i snažan marketinški alat. Kada potencijalni kupci pretražuju internet, stranica koja se pojavljuje na njihovom materinjem jeziku ima veće šanse da privuče njihovu pozornost. Povećava vidljivost marke i otvara nova tržišta, što može rezultirati povećanjem prodaje.

Konačno, automatski prijevod web-mjesta može poboljšati korisničko iskustvo i lojalnost. Kada se korisnici osjećaju cijenjenima i podržanima time što mogu koristiti stranicu na svom jeziku, veća je vjerojatnost da će se vratiti i preporučiti vašu tvrtku drugima.

Jeste li zainteresirani za integraciju dodatka TranslatePress za prijevod vaše stranice na više svjetskih jezika? Kontaktirajte Turmalin!

Ukoliko želite optimizirati svoje poslovanje uz pomoć ovog alata obratite se agenciji Tourmaline.

Telefon: 0642974822

Email: info@turmalin.rs

Posjetite web-mjesto Tourmaline kako biste saznali više o tome kako integracija dodatka TranslatePress može transformirati vaše poslovanje. Zakoračite u budućnost s međunarodno prilagođenom stranicom i unaprijedite svoje poslovanje uz pomoć ove napredne tehnologije.

Više na tourmalin.rs

Bilješka :

Ovaj članak objavljen je na našem portalu, u sklopu inicijative podrške domaćim poduzetnicima koju provodi udruga iDEAlab.

hr