Top 3 mjesta za doček Nove godine
pexels cottonbro 3171837

Nova godina je sve bliže, a vi još uvijek niste smislili gdje otići i što odjenuti? U redu je, bez panike, tu smo da vam pomognemo.

Novi Sad je poznat po dobrom provodu, hrani i piću. Naravno, samo polako, Novosađanima se ne žuri.

Za vas smo izdvojili 3 mjesta na kojima je dobar provod zagarantiran. 


  • Restoran Sokače

Restoran Sokače nudi standardno kvalitetnu zabavu. Osim što restoran nudi proslave zagarantiranog veselja, u ponudi se nalazi i hrana iznimne i uvijek iste kvalitete, za koju vjerujemo da je vrlo važna da uvijek znate što i kakvu kvalitetu proizvoda možete očekivati. Osoblje je vrlo profesionalno i uvijek s veseljem dočekuje goste. Naša redakcija je do sada nekoliko puta posjetila ovaj restoran i stojimo iza svake riječi koju napišemo. Za Novu godinu restoran organizira proslavu pod nazivom "VersaČe party - maximum kitsch party". Zamolili smo ih da nam malo pojasne što to znači, a ovo je odgovor koji smo dobili:

neimenovani

Cena ulaznice je 7.000,00 dinara i uključuje večeru, odnosno švedski sto tokom cele večeri i neograničenu konzumaciju domaćih pića. 

Sve informacije možete dobiti putem web stranice restorana ili pozivom na broj 021/123456

kućna kuhinja uličice restorana slike164344 1
  • Trg

Na našem poznatom prekrasnom trgu u Novu će vas godinu uvesti tko drugi nego Darko Rundek! Za sve obožavatelje slavnog kantautora ovo će biti pravo osvježenje jer Rundek godinama nije nastupao uživo. Koncert počinje u 21 sat i traje do 1 sat iza ponoći. 

Ulaz je besplatan.



A 847883 1184279464
  • Kod kuće

Kako kažu, doma je uvijek najljepše! Ako još niste smislili gdje ćete dočekati Novu godinu ili vam se nigdje ne ide, pozovite par prijatelja i napravite zajedničku večeru (ili naručite pizzu) i uživajte u toplom domu. 

 

Sve u svemu, Sretna Nova godina!

pexels nicole michalou 5778892

Koji je tvoj izbor?

Sokach, na trg ili kod kuće?

 Jesmo li vam mogli pomoći? 

Slušamo vas: 

 

Bilješka:

Ovaj članak objavljen je na našem portalu u sklopu tečaja "Moja karijera od nule do heroja (02Hero)", čiji je jedan od organizatora iDEAlab. Podaci u članku ne predstavljaju stvarne proizvode ili usluge, već su isključivo zamišljeni projekt polaznika za potrebe tečaja.

hr